Publicerad i Äventyr

Universal Studios och Island of Adventure

Är man i Florida så är universal ett måste!

Vi tänkte först bara spendera två dagar på två utav parkerna, men när vi köpte biljetterna hade dom extra erbjudande så vi fick gå fyra dagar.

Det slutade med att vi hann spendera tre dagar på parkerna, och i vårt inträde kunde man gå mellan parkerna under samma dag.

Vi hann med väldigt mycket på dessa dagar, och två dagar räcker absolut om man bara vill gå runt och titta.

Vi valde denna gången att inte gå in på Volcano Bay då det är mer av ett vattenland.

Om man vill hinna med ”allt” på alla tre parkerna så skulle jag rekommendera en vecka på något utav deras resort.

Det går både buss och båt till entrén från alla deras hotell, och man skulle nog kunna spendera en hel dag bara utanför parkerna med alla affärer och mat/dryck ställen som är beläget runtomkring.

Vi bodde på Loew Sapphire Falls, där dom hade en pool och bubbelpool som man lätt skulle kunna spendera en heldag också.

Parken bestod av många åkattraktioner som var simulatorer. Vilken var as grymt!Kändes verkligen som om man åkte på riktigt.

Vi hann med många men inte alla, men dom bästa i min åsikt är Simpsons, Miniorerna och Gringotts Bank i Universal Studios. Åkturen i Hogwarts och Skull Island i Island of Adventures.

Jag gillar även hur dom byggt upp köerna, men lite film att se på eller andra saker som händer när man väntar på att åka. Det bästa och häftigaste var inne på Hogwarts, då man fick ”följa med” genom skolan.

Magiskt att gå runt där.

Alltså hela uppbyggnaden av Harry Potter, är otrolig! Jag älskar ju filmerna så man kan ju inte bli annat än imponerad av att gå runt i Diagongränden och i Hogsmeade.

Super mysigt verkligen!

Hogwarts Express gick mellan parkerna för dom som hade biljett för båda parkerna, vilket väl inne också bjöd på en ”liten show”.

‘til next time,

Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s